Home Werven WERVEN

Deel deze pagina

Project D. - Aanpassen woning en maatwerk

Klant D. kwam bij ons terecht met een dilemma die we de laatste tijd geregeld horen: 'We wonen heel graag waar we nu wonen, maar er zijn helaas bepaalde elementen die we missen/ de woning is te klein. Kijken we hierdoor voor een andere woning te kopen of gaan we onze bestaande woning onder handen nemen?' 

Het antwoord is echter telkens hetzelfde: Bestaande woning behouden en aanpassen! Als je er graag woont, waarom verhuizen? Voor ieder probleem is er een oplossing. 

Deze klanten kwamen een kamer te kort. Wij zijn alle mogelijke oplossingen hiervoor gaan onderzoeken en hebben ze in kaart gebracht om te vergelijken. Uiteindelijk zijn we bij de perfecte oplossing gekomen waar de klant zich goed bij voelt en waarbij we het doel bereikt hebben: een extra kamer creëren.

Daarnaast hebben de hal, de badkamer, enkele slaapkamers en de living ook een upgrade nodig. Hiervoor gaan we het gepaste maatwerk gaan voorzien. 

maatwerk living

Terwijl onze onderaannemers bezig zijn met het aanpassen van de woning, zijn wij in de living het gepersonaliseerde maatwerk aan het plaatsen. Dit livingmeubel wordt eentje om 'u' tegen te zeggen!  

- wordt vervolgd -