Totaalrenovatie woning

Maak van je huis een thuis

Een woning compleet naar je zin is niet eenvoudig te vinden. Zelf een huis bouwen is duur en je smaak verandert vaak doorheen de jaren.

Met een totaalrenovatie tover je jouw bestaande woning om tot je gedroomde thuis. Of je koopt een op te frissen huis en gaat voor een grondige make-over. Wat je ook van plan bent, Home Coach begeleidt en ontzorgt je doorheen het hele project.

Ontzorging, van ontwerp tot oplevering

Totaalpartner is bij Home Coach geen hol begrip, het is een filosofie. Je renovatie wordt nauw opgevolgd: van de eerste pennentrek voor het ontwerp tot het laatste likje verf. Op elk moment kan je met vragen of bedenkingen terecht bij je vast aanspreekpunt.

Vaarwel, kopzorgen en complexe administratie. Hallo, nieuwe thuis!

ALTIJD OP DE HOOGTE

Afspraken regelen, problemen oplossen ... er komt wel wat kijken bij een totaalrenovatie. Dankzij Home Coach hoef jij je daar niets van aan te trekken. Toch blijf je graag perfect op de hoogte van de stand van zaken. De gedetailleerde planning kan je perfect vanop afstand meevolgen. Bovendien kan je jouw aanspreekpunt altijd bellen, van 07.30 u tot 19.00 u.

Waarom kiezen voor Home Coach?

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Wij zorgen ervoor dat de verschillende aannemers vlot op elkaar aansluiten, zodat we de vooropgestelde timing kunnen respecteren.

Een woning renoveren kost geld. Als je het budget niet goed opvolgt, kunnen de kosten doorheen het renovatieproces hoger oplopen dan verwacht. Home Coach zorgt voor duidelijke offertes en grijpt in wanneer je budget dreigt te ontsporen.

Dankzij ons eigen atelier zijn we perfect in staat om maatwerk te realiseren tegen een betaalbare prijs. Zo halen we het maximale uit elke ruimte en werken we je woning af tot in het kleinste detail.

Wonen doe je binnen én buiten. Onze interieurarchitecten nemen jouw wensen ter harte en gebruiken hun creativiteit om jouw droominterieur te realiseren.

Gedurende het hele proces houden we je nauw betrokken bij de renovatie van je woning. Je houdt te allen tijde inzage in de voortgang van de werken en in de budgettaire planning.

Zelfstandig wonen met een beperking

Kamp je met lichamelijke beperkingen? Maar wil je toch zelfstandig kunnen wonen? Home Coach staat je bij. Want iedereen verdient het om maximaal te genieten van zijn eigen thuis. 

Wij passen je woning aan voor maximaal comfort, zonder dat je moet inboeten op design.

totaalrenovatie? maak vrijblijvend kennis

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met jouw verbouwplannen en stijlvoorkeur. Maak gerust een afspraak in onze showroom.

onze realisaties

Woning Keuken Woonkamer

Keuken en living met haardwand - Sint Kruis

Deze moderne nieuwbouw te Sint-Kruis werd voorzien van een gezellige keuken en haardwand, een ware eye-catcher!

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer Berging

Totaalrenovatie benedenverdieping - Roeselare

Tijd voor verandering! Deze verouderde woning kreeg een volledig nieuw jasje, van vloerverwarming tot nieuwe maatwerkkeuken.

Lees meer
Woning Badkamer Keuken Bureau Woonkamer Slaapkamer Halkast

Totaalrenovatie woning - Westouter

Klant B. kwam bij Home Coach terecht voor de volledige renovatie van hun bungalow. De focus lag op: het open maken van de leefruimtes, meer lichtinval creëren en de woning energiezuiniger maken.

Lees meer
Woning Badkamer Keuken Woonkamer Slaapkamer Halkast

Totaalrenovatie woning - Lendelede

Bij deze woning te Lendelede hebben we alles onder handen genomen. We voerden een totaalrenovatie uit, van woonkamer tot slaapkamer, alles kwam aan bod. Wat eerst 'een huis' was werd plots een gezellige, warme thuis.

Lees meer
Woning Badkamer Dressing Slaapkamer

Totaalrenovatie bovenverdieping - Eernegem

Ultra moderne totaalrenovatie van de bovenverdieping voor project VD.

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer

Kijkwoning Home Coach - Roeselare

De kijkwoning van Home Coach is een echte parel. Hier tonen we de gedachtengang van Home Coach vertaald in een innovatief interieur.

Lees meer