Home Maatwerk

Interieur op maat van jouw woning

Maatwerk - kleerkast op maat

DOORGEDREVEN MAATWERK

Een interieur op maat is de beste garantie dat elk detail in je woning klopt. Dankzij ons persoonlijk interieuradvies en eigen atelier slagen wij erin om hoogwaardig maatwerk te produceren. En jij? Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Eén valse noot haalt een harmonisch koor uit evenwicht. Dat geldt ook voor je interieur. Een kast die niet helemaal past, een decoratief element dat er niet thuishoort of twee kleuren die vloeken, verstoren je binnenhuisinrichting. Met interieur maatwerk zorgen we dat er niets uit de toon valt.

MAATMEUBILAIR VOOR MAXIMALE EFFICIËNTIE

Het grootste voordeel van een interieur waar alles tot op de millimeter past, is dat je geen plaats verliest. We gaan prat op maatwerk van de bovenste plank. Ingebouwde kasten, een badkamermeubel op maat of het keukeneiland van je dromen: alles kan. Want meubilair op maat betekent maximale flexibiliteit voor een perfect resultaat.

Daarvoor kunnen we een beroep doen op ons eigen atelier, bevolkt door echte vakmensen.

Maatmeubilair - atelier Home Coach
Maatwerk - Home Coach

IN ALLE VORMEN EN MATEN

Met doorgedreven maatwerk is werkelijk alles mogelijk. We ontwerpen en realiseren je volledige keuken, slaapkamer, woonkamer, badkamer of andere ruimte in huis. Onze vaklui maken met de grootste zorg je salontafel of dressoir. Met alle opties uit een brede waaier aan materialen, technieken en stijlen

Vertel ons jouw idee, wij zetten het om in een oplossing op maat. Van klassiek tot out of the box.

contacteer ons voor een interieur op maat

Wil je maatwerk, met aandacht voor elk hoekje en kantje? We ontwerpen graag je nieuwe thuis!

Onze interieurarchitecten bedenken het maatwerk, onze vakmensen in ons atelier voeren het uit.

thomas van de reijze

zaakvoerder

Maatwerk Home Coach - Thomas Van De Reijze

ook een interieur op maat? bekijk enkele realisaties:

Woning Keuken Woonkamer

Keuken en living met haardwand - Sint Kruis

Deze moderne nieuwbouw te Sint-Kruis werd voorzien van een gezellige keuken en haardwand, een ware eye-catcher!

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer Berging

Totaalrenovatie benedenverdieping - Roeselare

Tijd voor verandering! Deze verouderde woning kreeg een volledig nieuw jasje, van vloerverwarming tot nieuwe maatwerkkeuken.

Lees meer
Kantoor Bureau

Communicatiebureau - Lichtervelde

Onze communicatiepartner verhuisde naar een nieuwe stek te Lichtervelde, waar wij het gloednieuwe interieur mochten voorzien.

Lees meer
Woonkamer Halkast

Interieurproject - Roeselare

Project V. had nood aan gezelligheid en functionaliteit in de leefruimte. Ze wisten zelf niet hoe ze dit konden realiseren en kwamen raad vragen bij Home Coach. Het eindresultaat? Gewoonweg prachtig!

Lees meer
Badkamer Keuken Woonkamer Slaapkamer

Bijhuis - Roeselare

Voor klant H. verzorgden we de inrichting van hun bijhuis. Van kitchenette tot badkamer, alle elementen om aangenaam te verblijven bevinden zich in dit bijhuis. De inrichting werd volledig naar smaak van de klant uitgevoerd.

Lees meer
Keuken Woonkamer

Maatwerkkeuken - Roeselare

Eén uit de duizend: deze keuken voor de klant H. is een echt pronkstuk. Het kookeiland kreeg een afgerond blad met lades in verwerkt. De tijdloze combinatie tussen wit en donker geeft een prachtig resultaat.

Lees meer