Home Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk - kleerkast op maat

DOORGEDREVEN MAATWERK

De beste garantie dat elk detail in je woning klopt? Die vind je in een echt maatwerk interieur. We zetten ons persoonlijk interieuradvies vloeiend om in een hoogwaardige binnenhuisinrichting. En jij blijft in elke fase up-to-date. 

Eén valse noot haalt een harmonisch koor uit evenwicht. Dat geldt ook voor je interieur. Een decoratief element dat niet in de ruimte past of twee kleuren die vloeken, dat is wat bijblijft. Niet al het moois wat er verder te zien is. Met binnenhuisinrichting op maat zorgen we dat er niets uit de toon valt.

MAATMEUBILAIR VOOR MAXIMALE EFFICIËNTIE

Het grootste voordeel van een interieur waar alles tot op de millimeter past, is dat je geen plaats verliest. We gaan prat op maatwerk van de bovenste plank. Ingebouwde kasten, een badkamermeubel op maat of het keukeneiland van je dromen: alles kan. Want meubilair op maat betekent maximale flexibiliteit voor een perfect resultaat.

Daarvoor kunnen we een beroep doen op ons eigen atelier, bevolkt door echte vakmensen.

Maatmeubilair - atelier Home Coach
Maatwerk - Home Coach

IN ALLE VORMEN EN MATEN

Met doorgedreven maatwerk is werkelijk alles mogelijk. We ontwerpen en realiseren je volledige keuken of badkamer. Onze vaklui maken met de grootste zorg je salontafel of dressoir. Met alle opties uit een brede waaier aan materialen, technieken en stijlen

Vertel ons jouw idee, wij zetten het om in een oplossing op maat. Van klassiek tot out of the box.

maatwerk nodig?

Met aandacht voor elk hoekje en kantje? We ontwerpen graag je nieuwe thuis!

Onze interieurarchitecten bedenken het maatwerk, onze vakmensen in ons atelier voeren het uit.

thomas van de reijze

zaakvoerder

Maatwerk Home Coach - Thomas Van De Reijze