Home Maatwerk Keuken

Jouw luxe keukenontwerp op maat

Haal het beste uit jouw keuken

VAN UNIEK KEUKENONTWERP TOT FEILLOZE OPLEVERING

Op zoek naar het perfecte keukenontwerp? Home Coach haalt het beste uit jouw keuken! Reken op ons team van interieurarchitecten voor een uniek keukenontwerp dat past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.   

Dankzij onze jarenlange ervaring met keukenontwerpen, als apart project of als onderdeel van een totaalrenovatie, ons oog voor detail, kennis van materialen en complete ontzorging zijn we jouw ideale partner om jouw droomkeuken te ontwerpen én te realiseren.

Keukenontwerp op maat

waarom kiezen voor home coach voor jouw keukenontwerp?

Je keuken is het hart van je thuis. Onze op maat gemaakte, luxueuze keukenontwerpen passen perfect bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.


Home Coach keukenontwerp

Elke keuken is uniek. Op basis van jouw wensen, noden en budget maken we een exclusief keukenontwerp dat perfect bij jou past.

Van keukenontwerp tot oplevering: wij verzorgen elk aspect van jouw keukenrenovatie. Het enige wat jij moet doen, is genieten van het eindresultaat.

Wij kiezen alleen voor de beste materialen en toestellen. Zo ben je verzekerd van een keuken die zowel tijdloos als duurzaam is.

Ons team van binnenhuisarchitecten heeft jarenlange ervaring met keukenontwerpen, als apart project of als onderdeel van een totaalrenovatie. Vakmanschap en kwaliteit, tot in het kleinste detail.

Home Coach keukenontwerp - eigen atelier
Thomas Van De Reijze - Home Coach

Van keukenontwerp tot oplevering:
wij verzorgen elk aspect van jouw keukenproject.

Thomas van de reijze

zaakvoerder

van keukenontwerp tot oplevering:
de perfecte keuken in 5 stappen

De eerste stap naar jouw droomkeuken is een vrijblijvende kennismaking. We luisteren naar jouw verwachtingen, bespreken het beschikbare budget, en verkennen samen de stijl die je verkiest. Ook bekijken we hoe je huidige woning eruitziet, zodat we een keukenontwerp kunnen maken dat er naadloos op aansluit.

We meten de ruimte exact op en creëren een gedetailleerd 3D-keukenontwerp. We combineren design, materialen en toestellen om een harmonieus geheel te vormen, terwijl we ook rekening houden met aansluitingen en de indeling van de keuken. Ergonomie staat centraal: we zorgen ervoor dat jouw keuken niet alleen mooi, maar ook functioneel is.

Nu begint het echte werk. We starten met de afbraak van de bestaande elementen, indien nodig, en zorgen voor een grondige voorbereiding van de ruimte om jouw nieuwe keuken te bouwen. Elke stap wordt zorgvuldig gepland om een soepele overgang naar de installatiefase te garanderen.

Voor de plaatsing kan je rekenen op ons eigen team van vakmensen. Indien nodig, zorgen ze zorgen voor kleine aanpassingen en optimalisaties. We houden je voortdurend op de hoogte en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt.

De grote dag is aangebroken: de oplevering van je nieuwe keuken. We komen samen om het eindresultaat te bewonderen. We geven je een uitgebreide uitleg over de nieuwe toestellen. Alle informatie en handleidingen kan je raadplegen in ons klantenportaal. En dan… is het tijd om te genieten van jouw prachtige nieuwe keuken!

Keukenontwerp door Home Coach