Home Werkwijze

Ontzorging, VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Home Coach haalt het beste uit je woning. Stap voor stap.

Kennismaking

Kennismaking

Tijdens een persoonlijke ontmoeting in onze showroom – geheel vrijblijvend natuurlijk – leren we jou beter kennen, inclusief je specifieke noden. Het is een belangrijke basis om de juiste stijl en sfeer te injecteren in je totaalproject.

Ontwerp

Op 1 poot kan je niet staan en de gouden formule bestaat niet. Daarom stellen we altijd verschillende ontwerpen aan je voor. Een voorontwerp in 3D geeft je een eerste duidelijk beeld van je binnenhuisinrichting. Inclusief prijsraming. Met jouw feedback trekken we opnieuw richting de ontwerptafel. We schaven bij en passen aan tot het finale ontwerp en sluitende offerte. Zodat het eindresultaat je als gegoten zit.

Ontwerp
Voorbereiding

Voorbereiding

Wanneer je de juiste keuzes hebt gemaakt, is het tijd om concrete plannen te maken. We bundelen alles in pakketten en werken die in detail uit.

Uitvoering/coördinatie

Alle onderdelen voor de complete inrichting van je woning produceren we in eigen atelier. Dat betekent dat we tijdens elke stap van het maakproces de controle in eigen handen houden. Zo heb je op elk moment Home Coach als rechtstreeks aanspreekpunt. Wij zijn steeds op de hoogte en jij dus ook. Geen informatie via-via, wel een vaste coördinator van A tot Z.

Uitvoering/coördinatie
Oplevering

Oplevering

Wij leveren elk bouw- of renovatieproject volledig afgewerkt op. Met afwerking op maat, stipt volgens de afgesproken planning. Een gegarandeerde prijs: factuur = offerte. Pas als alles helemaal afgewerkt is, trekken wij de deur achter ons dicht.