Totaalrenovatie kantoor

Totaalrenovatie kantoor

Kantoor renoveren?

Jouw kantoor is een belangrijke plek. Het is de heimat van je bedrijf. De plek waar jij en je medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven. Waar je klanten ontvangt. Dan wil je toch dat jouw kantoor helemaal aan jouw wensen en behoeften voldoet?

Is jouw kantoor toe aan een renovatie? Of heb je een nieuw pand gekocht dat je wil omtoveren tot de perfecte werkplek? Je kantoor renoveren is een uitdaging die je moet overlaten aan een ervaren partner. Bij het renoveren van een kantoor komt namelijk meer kijken dan bij een standaardrenovatie van een huis.

Om de vernieuwing van je kantoor in goede banen te leiden, reken je best op een betrouwbare renovatiepartner. Home Coach begeleidt je, van A tot Z.

jouw kantoor, jouw troef

Een aangenaam kantoor is niet alleen leuk voor klanten of bezoekers. Je zorgt er ook voor dat je medewerkers graag komen werken. Daarnaast is het een troef in de strijd om talent aan te werven. 

Home Coach verzorgt elk detail van jouw kantoorrenovatie, zodat jouw personeel uitkijkt naar elke werkdag.

Totaalrenovatie kantoor

waarom kiezen voor home coach?

Planning is belangrijk, ook voor jouw bedrijf. Dankzij onze zorgvuldige opvolging wordt jouw nieuw kantoor tijdig opgeleverd. Je kan je dus maximaal organiseren.

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Om het maximale uit elke ruimte te halen, kiezen we voor betaalbaar en creatief maatwerk. Home Coach beschikt over een eigen atelier en vakmannen om knappe realisaties op maat van jouw kantoor te maken.

Bouwen of verbouwen kost geld. Als je het budget niet goed opvolgt, kunnen de kosten doorheen het renovatieproces hoger oplopen dan verwacht. Home Coach zorgt voor duidelijke offertes en grijpt in wanneer je budget dreigt te ontsporen.

Wij halen het beste uit jouw kantoor. Helemaal volgens jouw stijl. Met heldere 3D-ontwerpen tonen we hoe jouw kantoor eruit zal zien, vanbinnen en vanbuiten. Reken daarvoor op onze binnenhuisarchitecten.

Home Coach begeleidt je gedurende het hele renovatieproces. Van ontwerp over afbraak tot oplevering.

Totaalrenovatie kantoor

Met creatief en betaalbaar maatwerk halen we het maximale uit elke ruimte.

thomas van de reijze

zaakvoerder

kantoor renoveren? contacteer ons

We helpen je graag om van jouw kantoor de best mogelijke werkplek te maken. Een combinatie van stijl en comfort. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat zeggen onze klanten?