Home Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitect - Home Coach

wij realiseren jouw droominterieur

Iedereen verdient een gezellige thuis waar je helemaal tot rust komt. Een thuis die past bij jouw persoonlijkheid en leven. Een binnenhuisarchitect is de sleutel tot dat droomhuis.  

Jouw interieur vormgeven is namelijk een kunst op zich. Ons team van binnenhuisarchitecten luistert naar jouw wensen, om vervolgens aan concrete oplossingen te werken. Een perfecte symbiose van functionaliteit en esthetiek

Tijd om jouw droominterieur te realiseren? Home Coach zorgt ervoor! Onze binnenhuisarchitecten nemen jouw stress en kopzorgen weg. Van ontwerp tot realisatie.

jouw huis, jouw stijl

Hou je van landelijk? Modern? Industrieel? Scandinavisch? Een combinatie van stijlen? 

Jouw ideale interieur past helemaal bij de persoon die je bent en het leven dat je leidt. Er bestaat dus geen standaardoplossing. Daarom staan onze binnenhuisarchitecten je bij met persoonlijk advies

Wat je stijl ook is, we slagen er altijd in om jouw wensen en voorkeuren te vertalen we in een knap ontwerp, ondersteund door 3D-visualisaties. Met aandacht voor het esthetische én het praktische.

Binnenhuisarchitect - jouw huis, jouw stijl

waarom kiezen voor home coach?

Binnenhuisarchitectuur is een kunst. Als wij bijvoorbeeld de term ‘modern landelijk’ horen, zien wij de houten deurtjes al tevoorschijn komen, sierlijke groeven die het landelijke definiëren en zwart metalen deuren om de moderne stijl een plaats te geven in het interieur.

We tekenen onze ontwerpen uit in een 3D-programma en vliegen samen door het gehele interieur. We ‘wandelen’ van de living naar de keuken en zo door naar boven in de slaapkamer. Allemaal met enkele klikken op de knop.

Onze binnenhuisarchitecten zoeken een evenwicht tussen het esthetische en het praktische aspect van jouw interieur. Zo vloeit vaak de keuken over tot in de leefruimte. We creëren één geheel en zorgen voor de meest praktische indeling van zowel de ruimtes als van het maatmeubilair.

binnenhuisarchitect nodig?

Ons team van binnenhuisarchitecten staat voor je klaar om het interieur van je dromen te realiseren. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Binnenhuisarchitect - testimonial

Wat jouw stijl ook is, wij realiseren jouw droominterieur. Tot in de kleinste details.

thomas van de reijze

zaakvoerder