Home Realisaties

Realisaties

Kantoor Vrije beroepen

Dokterspraktijk te Roeselare

Deze praktijk kreeg een volledig nieuw maatwerk-interieur, eentje waar we zeer trots op zijn. Van héél veel hout, naar een strakke moderne praktijk. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen naar het proces.

Lees meer
Beauty Vrije beroepen

Belevingskapper Martin

Dit kraakpand werd omgetoverd van verloederd café naar Belevingskapper Martin. Van een metamorfose gesproken!

Lees meer
Woning Woonkamer

Living in Roeselare

Van drukke ruimte naar rustgevende living. Bij project D. zorgden we voor de nodige upgrade in de woonkamer!

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer

Haardwand en keuken in Roeselare

Voor project D. maakten we een interieurontwerp voor haardwand en keuken, om maat naar de wensen van de klant.

Lees meer
Keuken

Keuken te Roeselare

Deze gezellige keuken werd ontworpen voor de klant C. Hun voormalige keuken had een gebrek aan functionaliteit en de materialen waren op het eind van hun leven. We creëerden een keuken waarbij alle nodige functies aan bod komen, en een gezellige uitstraling heeft.

Lees meer
Horeca

ijssalon Gelateria Italia

Voor B. en W. uitbaters van Gelateria Italia te Roeselare mochten wij hun ijssalon onder handen nemen. De klant vroeg een kleurrijk en instagrammable interieur waar iedereen blij van wordt. Een pastel blauwe en roze kleur vormen de basis van het ontwerp aangevuld met lichtarmaturen zodat de zaak opnieuw straalt.

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer Halkast

Woning in Rumbeke

Voor Project G. te Rumbeke begon het allemaal met het aanpassen van de huidige opstelling van de woonruimte. De klant miste warmte, openheid en gezelligheid in de woning. Het grote struikelblok in dit verhaal is het muurtje die de keuken met de living afscheidde.

Lees meer
Horeca

Restaurant te Roeselare

Voor S. en D. uitbaters van de Suurplas te Roeselare mochten wij hun volledige restaurant onder handen nemen. Bij dit ontwerp hebben we eigenlijk alles onderhanden genomen. Van het interieur tot de placemats, menukaarten,... Het doel van de renovatie was om de persoonlijkheid en klasse van de gerechten die ze serveren over te brengen met het uiterlijk van het restaurant.

Lees meer
Woning Bureau Woonkamer

Woning in Roeselare

Voor Project DW. te Roeselare was de vraag om van de grootte ongebruikte ruimte in de hal een nuttige toevoeging te voorzien die effectief gebruikt zou worden. Ook het tv-meubel in de living mochten we restylen. We creëerden een zwevend meubel in zwart met de nodige warmte. Dit door fineer en ledverlichting in het ontwerp op een speelse manier toe te voegen aan de invulling. Dit namen we verder mee in de hal. Daar kozen we voor een ingewerkte bureau met vestiaire kast en een gezellige bank met ledverlichting waar je op je gemak een boekje kan lezen.

Lees meer
Woning Keuken Halkast

Woning in Rumbeke

Project S.

Lees meer
Kantoor Vrije beroepen

Dokter cabinet te Roeselare

Voor de dokterspraktijk te Roeselare hebben wij het genoegen gehad om de inkom samen met de balie en de bureau van de secretaresses te ontwerpen en mogen uitvoeren.

Lees meer
Woning Badkamer Dressing Slaapkamer

Woning te Eernegem

Totaalrenovatie van een klassieke burgerwoning met originele elementen. Voor project D. mochten we de renovatie benedenverdieping en in een latere fase de bovenverdieping van hun burgenwoning uitvoeren. Bij dit ontwerp werd er gekozen om van de klassieke naar de moderne stijl om te schakelen. Door het contrast van de strakke tegenover de originele elementen krijgt dit pand een unieke beleving in vorm van rust en strakheid.

Lees meer
Beauty Vrije beroepen Woning

Praktijk en Woning in Roeselare

Nagelstudio en totaalrenovatie woning voor project CARA.

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer

Kijkwoning

Lees meer
Woning Keuken Bureau Woonkamer Berging

Woning in Moorslede

Project S. te Moorslede. Voor dit project werd onze klant doorgestuurd via Architecten bureau Vandamme - Vandeputte voor een totaal renovatie met de nodige bouwcoördinatie uitgevoerd door Home Coach. De klant had als inspiratie de japandi/ scandinavische stijl met als kenmerken: donkere houtlook, mortex muurafwerking en de strakke witte kasten voor evenwicht. Het doel was om van de typerende kotjes indeling naar een ruime, open moderne woning. Garage werd omgevormd tot berging. Berging en keuken vormen nu één grote open leefkeuken met bureau-gedeelte. Er werd in ons ontwerp ook rekening gehouden met bestaande elementen als de tv-kast die de klant wilde behouden. Wij namen dit mee in onze ontwerpen en zorgden dat alles tot zijn recht kwam tot één geheel.

Lees meer
Woning Bureau Woonkamer

Woning in Kortemark

Lees meer
Vrije beroepen Woning

Praktijk te Roeselare

Voor project M. hadden we een speciale opgave. We kregen de opdracht om van de bestaande kinesitherapie praktijk een thuiswerk bureau te maken met de functie om er eventueel later terug een praktijk van te maken.

Lees meer
Woning Badkamer Keuken Dressing

Woning in Moorslede

Landelijke nieuwbouw voor project D.

Lees meer