Home Werkwijze Voorbereiding

Voorbereiding

gedetailleerde plannen

voor een vlot verloop van de werken

Eens de ontwerpfase achter de rug is en je knopen hebt doorgehakt, is het tijd om concrete plannen te maken. We bundelen alles in pakketten en werken die in detail uit.

Op basis van die pakketten kunnen we de juiste aannemers contacteren en hen op 1 lijn krijgen. Het doel? Jouw totaalrenovatie optimaal voorbereiden voor het allerbeste resultaat.

Elektrisch pakket

Schakelaars, lichtpunten, stopcontacten, ...

Om de elektricien goed te kunnen briefen, is het belangrijk om over een elektrisch plan te beschikken. Daarop staan de nodige lichtpunten, stopcontacten en schakelaars aangegeven. Zo vermijd je dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

Sanitair pakket

Toe- en afvoer van water

Bij een totaalrenovatie zijn er doorgaans nieuwe leidingen of afvoerbuizen nodig. Wij zorgen voor een gedetailleerd sanitair plan, zodat jouw woning voldoet aan alle noden en behoeften.

bijkomende pakketten

Schilder, metaalbewerker, ...

Naast de elektricien en loodgieter komen er soms nog andere aannemers in beeld. Zo denken we bv. aan een schilder, metaalbewerker, aannemer voor het nieuwe haardtoestel, ...

Voor iedere aannemer voorzien we gedetailleerde plannen. Zo weet iedereen wat van hen verwacht wordt en zijn er zeker geen verrassingen. 

totaalrenovatie? (ver)bouwproject?

Neem vrijblijvend contact op met Home Coach. We bespreken graag jouw plannen en bekijken welke meerwaarde we voor jouw project kunnen bieden.