Home Werkwijze Uitvoering/coördinatie

Uitvoering/coördinatie

hou de touwtjes stevig in handen

Eens de ontwerpfase erop zit, is het tijd voor de uitvoering en de coördinatie. Bij een totaalrenovatie komt veel kijken. Dat kan soms overweldigend zijn voor wie geen ervaring in het vak heeft. 

Home Coach bewaakt de vooropgestelde planning, communiceert met de aannemers én met jou. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd de touwtjes stevig in handen houdt. Op deze pagina ontdek je hoe.

duidelijke planning

Een duidelijke planning is belangrijk om verrassingen te vermijden en om de renovatie zo vlot mogelijk te kunnen realiseren. Home Coach zorgt o.a. voor het afbraakdossier, vloerplan, schilderplan, productietekeningen etc.

totaalrenovatie gepland? maak kennis met ons

We luisteren graag naar je plannen en stellen ons aan je voor. Dankzij onze goede opvolging en coördinatie kunnen we jouw verbouwingen op de vlotst mogelijke manier laten verlopen.

communicatie met aannemers

Goede afspraken maken goede vrienden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we op een correcte manier communiceren met vakmensen. 

Home Coach zorgt voor de planning van de diverse aannemers, zodat alle werken zo vlot mogelijk op elkaar aansluiten. Samen met jou doen we ook de werfbezoeken. Het is namelijk belangrijk om een goed zicht te hebben op de voortgang van de werken.

opvolging en Controle

Eens de werken aan de gang zijn, komen de verschillende facturen stilaan binnen. Wij controleren of alles overeenkomt met de plannen, de offertes en de uitgevoerde werken. Zo blijft jouw budget altijd onder controle.