Home Inspiratie

Inspiratie

"less house, more home."

Op deze pagina's vinden jullie een hele verzameling aan inspiratie over alles wat interieur en (totaal)verbouwingen betreft. Van slaapkamer tot badkamer, elke ruimte van de woning komt aan bod. Daarnaast zijn er ook artikels te vinden met tips & tricks. Deze kan je zelf al uitvoeren om je interieur de nodige boost te geven! 

gericht advies nodig?

Er is héél veel inspiratie te vinden wat betreft interieur. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer: je weet niet hoe je nu al die leuke ideeën tot één geheel samenvoegt. Daar kunnen wij alvast mee helpen! Wij zorgen ervoor dat al je specifieke wensen en noden in één interieurontwerp worden gegoten. 

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom om te zien wat wij voor jouw project kunnen betekenen.

ENERGIEZUINIG WONEN

ENERGIEZUINIG WONEN

Met de huidige energieprijzen is energiezuinig wonen een echte must. We vertellen je graag hoe je eraan begint en welke keuzes je moet maken.

Alle artikels
TOTAALRENOVATIE

TOTAALRENOVATIE

Een totaalrenovatie is een ingrijpende klus waarbij een bestaand pand volledig wordt gemoderniseerd. Meer informatie over de verschillende aspecten van een totaalrenovatie lees je hier.

Alle artikels
MATERIAAL KIEZEN

MATERIAAL KIEZEN

Ontdek tips en advies om weloverwogen materiaalkeuzes te maken voor jouw renovatie.

Alle artikels
INNOVATIE IN HUIS

INNOVATIE IN HUIS

Hier kom je interessante innovaties van op de markt tegen die je op weg helpen om het wooncomfort in je (nieuwe) woning te vergroten.

Alle artikels