Home Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie door Home Coach

begeleiding en ontzorging

Totaalrenovatie gepland? Vertrouw jouw (ver)bouwproject dan aan de juiste partner toe. 

Van de eerste potloodlijn tot het laatste likje verf: Home Coach verzorgt de complete inrichting van je woning, handelszaak of bedrijfsgebouw. Een evenwichtige combinatie van de nieuwste technieken, smetteloos maatwerk en stijlvol design. Met jouw noden en wensen voorop, uiteraard.

Iedereen is anders. Ook elk interieur is dus uniek. De persoonlijke aanpak van onze totaalprojecten doorloopt wel telkens dezelfde fases. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten. Doorheen het proces houden we je voortdurend op de hoogte.

Waarom kiezen voor Home Coach?

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Bouwen of verbouwen kost geld. Als je het budget niet goed opvolgt, kunnen de kosten doorheen het renovatieproces hoger oplopen dan verwacht. Home Coach zorgt voor duidelijke offertes en grijpt in wanneer je budget dreigt te ontsporen.

Wij halen het beste uit jouw woning. Helemaal volgens jouw stijl. Hou je van modern? Eerder landelijk? Industrieel? Of iets anders? Met heldere 3D-ontwerpen tonen we hoe jouw woning eruit zal zien, vanbinnen en vanbuiten.

Elke woning is anders. Om het maximale uit jouw thuis te halen, kiezen we voor betaalbaar maatwerk. Home Coach beschikt over een eigen atelier en vakmannen om knappe realisaties op maat van jouw woning te maken.

Timings en deadlines zijn belangrijk, zeker als het over jouw thuis gaat. Daarom stellen we samen een duidelijke planning van de werken op. Tijdens de verbouwingen houden we je op de hoogte van de voortgang.

De juiste vakmensen vinden is niet altijd eenvoudig. Dankzij onze ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we altijd snel een beroep doen op echte professionals. Uiteraard kan je ook rekenen op ons eigen team van interieurarchitecten en ons atelier.

totaalrenovatie? maak vrijblijvend kennis

Kom vrijblijvend langs bij Home Coach. We maken graag kennis met jou en je verbouwplannen. Maak gerust een afspraak in onze showroom.

onze realisaties

Woning Keuken Woonkamer

Keuken en living met haardwand - Sint Kruis

Deze moderne nieuwbouw te Sint-Kruis werd voorzien van een gezellige keuken en haardwand, een ware eye-catcher!

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer Berging

Totaalrenovatie benedenverdieping - Roeselare

Tijd voor verandering! Deze verouderde woning kreeg een volledig nieuw jasje, van vloerverwarming tot nieuwe maatwerkkeuken.

Lees meer
Kantoor Bureau

Communicatiebureau - Lichtervelde

Onze communicatiepartner verhuisde naar een nieuwe stek te Lichtervelde, waar wij het gloednieuwe interieur mochten voorzien.

Lees meer
Keuken Woonkamer

Maatwerkkeuken - Roeselare

Eén uit de duizend: deze keuken voor de klant H. is een echt pronkstuk. Het kookeiland kreeg een afgerond blad met lades in verwerkt. De tijdloze combinatie tussen wit en donker geeft een prachtig resultaat.

Lees meer
Woning Badkamer Keuken Bureau Woonkamer Slaapkamer Halkast

Totaalrenovatie woning - Westouter

Klant B. kwam bij Home Coach terecht voor de volledige renovatie van hun bungalow. De focus lag op: het open maken van de leefruimtes, meer lichtinval creëren en de woning energiezuiniger maken.

Lees meer
Keuken

Maatwerkkeuken - Waregem

Een strakke moderne keuken waar zwart wit de hoofdrol speelt. De geïntegreerde ledverlichting en een speciale design dampkap van Novy maken deze maatwerkkeuken helemaal af.

Lees meer

FAQ

Dat kan! Contacteer ons gerust om een afspraak te maken en onze kijkwoning te bezoeken.

Na onze eerste kennismaking, maken we een gepersonaliseerde offerte op om uw project tot in de puntjes uit te werken (nodige opmetingen, 3D tekeningen, 3D visualisaties, materiaalkeuzes, ...). Dit is voor ieder project anders, afhankelijk van de omvang van het project (bv. Gaat het over één ruimte of een volledige woning?)

Dat is prima! Wij werken graag samen met vakmensen waar jij vertrouwen in hebt. Uiteraard hebben wij zelf een uitgebreid netwerk van mensen waar we op kunnen terugvallen.

Geen probleem! De verbouwing van je huis laat je alleen over aan mensen waar je een klik mee hebt. En soms is die er niet. Dan kunnen we onderling besluiten om niet verder samen te werken. Even goeie vrienden.

Zeker! Een totaalrenovatie begint nu eenmaal met afbraak. Je kan rekenen op Home Coach om jouw totaalrenovatie in goede banen te leiden, van afbraak tot oplevering.