Home Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie door Home Coach

begeleiding en ontzorging

Totaalrenovatie gepland? Vertrouw jouw (ver)bouwproject dan aan de juiste partner toe. 

Van de eerste potloodlijn tot het laatste likje verf: Home Coach verzorgt de complete inrichting van je woning, handelszaak of bedrijfsgebouw. Een evenwichtige combinatie van de nieuwste technieken, smetteloos maatwerk en stijlvol design. Met jouw noden en wensen voorop, uiteraard.

Iedereen is anders. Ook elk interieur is dus uniek. De persoonlijke aanpak van onze totaalprojecten doorloopt wel telkens dezelfde fases. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten. Doorheen het proces houden we je voortdurend op de hoogte.

Waarom kiezen voor Home Coach?

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Bouwen of verbouwen kost geld. Als je het budget niet goed opvolgt, kunnen de kosten doorheen het renovatieproces hoger oplopen dan verwacht. Home Coach zorgt voor duidelijke offertes en grijpt in wanneer je budget dreigt te ontsporen.

Wij halen het beste uit jouw woning. Helemaal volgens jouw stijl. Hou je van modern? Eerder landelijk? Industrieel? Of iets anders? Met heldere 3D-ontwerpen tonen we hoe jouw woning eruit zal zien, vanbinnen en vanbuiten.

Elke woning is anders. Om het maximale uit jouw thuis te halen, kiezen we voor betaalbaar maatwerk. Home Coach beschikt over een eigen atelier en vakmannen om knappe realisaties op maat van jouw woning te maken.

Timings en deadlines zijn belangrijk, zeker als het over jouw thuis gaat. Daarom stellen we samen een duidelijke planning van de werken op. Tijdens de verbouwingen houden we je op de hoogte van de voortgang.

De juiste vakmensen vinden is niet altijd eenvoudig. Dankzij onze ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we altijd snel een beroep doen op echte professionals. Uiteraard kan je ook rekenen op ons eigen team van interieurarchitecten en ons atelier.

totaalrenovatie? maak vrijblijvend kennis

Kom vrijblijvend langs bij Home Coach. We maken graag kennis met jou en je verbouwplannen. Maak gerust een afspraak in onze showroom.

onze realisaties

Woning Keuken Woonkamer Halkast

Woning in Rumbeke

Voor Project G. te Rumbeke begon het allemaal met het aanpassen van de huidige opstelling van de woonruimte. De klant miste warmte, openheid en gezelligheid in de woning. Het grote struikelblok in dit verhaal is het muurtje die de keuken met de living afscheidde.

Lees meer
Horeca

Restaurant te Roeselare

Voor S. en D. uitbaters van de Suurplas te Roeselare mochten wij hun volledige restaurant onder handen nemen. Bij dit ontwerp hebben we eigenlijk alles onderhanden genomen. Van het interieur tot de placemats, menukaarten,... Het doel van de renovatie was om de persoonlijkheid en klasse van de gerechten die ze serveren over te brengen met het uiterlijk van het restaurant.

Lees meer
Woning Bureau Woonkamer

Woning in Roeselare

Voor Project DW. te Roeselare was de vraag om van de grootte ongebruikte ruimte in de hal een nuttige toevoeging te voorzien die effectief gebruikt zou worden. Ook het tv-meubel in de living mochten we restylen. We creëerden een zwevend meubel in zwart met de nodige warmte. Dit door fineer en ledverlichting in het ontwerp op een speelse manier toe te voegen aan de invulling. Dit namen we verder mee in de hal. Daar kozen we voor een ingewerkte bureau met vestiaire kast en een gezellige bank met ledverlichting waar je op je gemak een boekje kan lezen.

Lees meer
Woning Keuken Halkast

Woning in Rumbeke

Project S.

Lees meer
Kantoor Vrije beroepen

Dokter cabinet te Roeselare

Voor de dokterspraktijk te Roeselare hebben wij het genoegen gehad om de inkom samen met de balie en de bureau van de secretaresses te ontwerpen en mogen uitvoeren.

Lees meer
Woning Badkamer Dressing Slaapkamer

Woning te Eernegem

Totaalrenovatie van een klassieke burgerwoning met originele elementen. Voor project D. mochten we de renovatie benedenverdieping en in een latere fase de bovenverdieping van hun burgenwoning uitvoeren. Bij dit ontwerp werd er gekozen om van de klassieke naar de moderne stijl om te schakelen. Door het contrast van de strakke tegenover de originele elementen krijgt dit pand een unieke beleving in vorm van rust en strakheid.

Lees meer

FAQ

Dat kan! Contacteer ons gerust om een afspraak te maken en onze kijkwoning te bezoeken.

Na onze eerste kennismaking, maken we een gepersonaliseerde offerte op om uw project tot in de puntjes uit te werken (nodige opmetingen, 3D tekeningen, 3D visualisaties, materiaalkeuzes, ...). Dit is voor ieder project anders, afhankelijk van de omvang van het project (bv. Gaat het over één ruimte of een volledige woning?)

Dat is prima! Wij werken graag samen met vakmensen waar jij vertrouwen in hebt. Uiteraard hebben wij zelf een uitgebreid netwerk van mensen waar we op kunnen terugvallen.

Geen probleem! De verbouwing van je huis laat je alleen over aan mensen waar je een klik mee hebt. En soms is die er niet. Dan kunnen we onderling besluiten om niet verder samen te werken. Even goeie vrienden.

Zeker! Een totaalrenovatie begint nu eenmaal met afbraak. Je kan rekenen op Home Coach om jouw totaalrenovatie in goede banen te leiden, van afbraak tot oplevering.

Inspiratie

De 5 meest gemaakte fouten bij een renovatie

Lees meer

Renovatie gepland? Zo hou je je budget onder controle!

Lees meer

Energiezuinig renoveren? Hou zeker rekening met deze tips

Lees meer