Home Totaalrenovatie

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie door Home Coach

begeleiding en ontzorging

Totaalrenovatie gepland? Vertrouw jouw (ver)bouwproject dan aan de juiste partner toe. 

Van de eerste potloodlijn tot het laatste likje verf: Home Coach verzorgt de complete inrichting van je woning, handelszaak of bedrijfsgebouw. Een evenwichtige combinatie van de nieuwste technieken, smetteloos maatwerk en stijlvol design. Met jouw noden en wensen voorop, uiteraard.

Iedereen is anders. Ook elk interieur is dus uniek. De persoonlijke aanpak van onze totaalprojecten doorloopt wel telkens dezelfde fases. Zo weet je vooraf wat je kan verwachten. Doorheen het proces houden we je voortdurend op de hoogte.

TOTAALRENOVATIE? MAAK een afspraak bij home coach!

Klaar om je interieur een fikse upgrade te geven? Kom dan zeker eens langs in onze showroom in Roeselare! 

We ontvangen je met veel plezier in ons gezellig salon om vrijblijvend kennis te maken. Daarna gidsen we je door 500 m² aan spraakmakend maatwerk en illustratieve stalen.

Samen halen we het beste uit je woning!

Waarom kiezen voor Home Coach?

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Bouwen of verbouwen kost geld. Als je het budget niet goed opvolgt, kunnen de kosten doorheen het renovatieproces hoger oplopen dan verwacht. Home Coach zorgt voor duidelijke offertes en grijpt in wanneer je budget dreigt te ontsporen.

Wij halen het beste uit jouw woning. Helemaal volgens jouw stijl. Hou je van modern? Eerder landelijk? Industrieel? Of iets anders? Met heldere 3D-ontwerpen tonen we hoe jouw woning eruit zal zien, vanbinnen en vanbuiten.

Elke woning is anders. Om het maximale uit jouw thuis te halen, kiezen we voor betaalbaar maatwerk. Home Coach beschikt over een eigen atelier en vakmannen om knappe realisaties op maat van jouw woning te maken.

Timings en deadlines zijn belangrijk, zeker als het over jouw thuis gaat. Daarom stellen we samen een duidelijke planning van de werken op. Tijdens de verbouwingen houden we je op de hoogte van de voortgang.

De juiste vakmensen vinden is niet altijd eenvoudig. Dankzij onze ervaring en uitgebreid netwerk kunnen we altijd snel een beroep doen op echte professionals. Uiteraard kan je ook rekenen op ons eigen team van interieurarchitecten en ons atelier.