Outdoor

wonen in stijl, binnen én buiten

Bij een totaalrenovatie of verbouwing houden we niet alleen rekening met de ruimte binnen. We zorgen ervoor dat de stijl en het comfort van je woning naadloos aansluit bij je tuin

Home Coach zet een visie om in een ontwerp en zorgt voor een vlotte realisatie.

een vakantiegevoel in
je eigen woning

Stress laat je binnen, ontspannen doe je buiten. Maar hoe kan je dat vakantiegevoel in je eigen woning creëren? Reken op Home Coach. Wij zorgen ervoor dat alles wat je binnen doet, je ook buiten kan doen. In alle rust en comfort. Net zoals op vakantie.

Wil je buiten kunnen eten? Naar tv kijken? Gezellig een boek lezen? Met creatieve oplossingen en haalbare ontwerpen maken we het mogelijk. Of het nu zomer of winter is.

waarom kiezen voor home coach?

Wij bekijken je woning als een geheel. De stijl die je binnen ziet, komt buiten terug. Daarom is het belangrijk om van bij het begin stil te staan bij de juiste keuzes. Met onze jarenlange ervaring zijn we goed geplaatst om je daarbij te begeleiden.

Ons jong en dynamisch team maakt creatieve, hedendaagse ontwerpen, die ook nog eens haalbaar zijn. Volledig volgens jouw wensen en binnen jouw budget.

Dankzij ons eigen atelier slagen we erin om maatwerk af te leveren. Zo benutten we elke vierkante centimeter van jouw woning maximaal. Of het nu binnen of buiten is.

Bezoek onze showroom

In onze showroom (Roeselare of Wervik) kan je uitgebreid kennismaken met onze oplossingen voor outdoor living. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Wonen doe je binnen én buiten. Wij zorgen voor een harmonieus geheel, van bij de start van het project.

Thomas van de reijze

zaakvoerder

fan van outdoor living?

Contacteer Home Coach en ontdek welke meerwaarde we voor jouw woning kunnen betekenen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

bekijk onze realisaties

Woning Keuken Woonkamer

Keuken en living met haardwand - Sint Kruis

Deze moderne nieuwbouw te Sint-Kruis werd voorzien van een gezellige keuken en haardwand, een ware eye-catcher!

Lees meer
Woning Keuken Woonkamer Berging

Totaalrenovatie benedenverdieping - Roeselare

Tijd voor verandering! Deze verouderde woning kreeg een volledig nieuw jasje, van vloerverwarming tot nieuwe maatwerkkeuken.

Lees meer
Kantoor Bureau

Communicatiebureau - Lichtervelde

Onze communicatiepartner verhuisde naar een nieuwe stek te Lichtervelde, waar wij het gloednieuwe interieur mochten voorzien.

Lees meer
Keuken Woonkamer

Maatwerkkeuken - Roeselare

Eén uit de duizend: deze keuken voor de klant H. is een echt pronkstuk. Het kookeiland kreeg een afgerond blad met lades in verwerkt. De tijdloze combinatie tussen wit en donker geeft een prachtig resultaat.

Lees meer
Woning Badkamer Keuken