Totaalrenovatie horeca

Totaalrenovatie horecazaak

jouw zaak, jouw smaak

Ben je eigenaar van een café of restaurant en wil je het interieur een grondige make-over geven? Dat treft, want ook voor de totaalrenovatie van jouw horecazaak ben je bij Home Coach aan het juiste adres. 

We leren je graag beter kennen om de mogelijkheden te overlopen en je te helpen om jouw zaak te renoveren volgens jouw smaak.

waarom kiezen voor home coach?

Elke dag dat jouw zaak niet open is, loop je inkomsten mis. Dat beseffen we als geen ander. Door samen te werken met Home Coach kan je er zeker van zijn dat jouw zaak op de snelst mogelijke datum open kan.

Elk project start met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Zo leren we je beter kennen en komen we te weten wat belangrijk voor jouw zaak is. Zo kunnen we een project uitwerken dat volledig is aangepast aan jouw noden en voorkeuren.

Elke zaak is anders. Om het maximale uit de jouwe te halen, kiezen we voor betaalbaar en creatief maatwerk. Home Coach beschikt over een eigen atelier en vakmannen om knappe realisaties op maat van jouw horecazaak te maken.

Hoewel we kunnen rekenen op een sterk team, heb je als klant een vast aanspreekpunt, die jouw renovatieproject opvolgt. Hij/zij houdt je op de hoogte van de voortgang en staat paraat voor al je vragen.

Wij halen het beste uit jouw horecazaak. Helemaal volgens jouw stijl. Met heldere 3D-ontwerpen tonen we hoe jouw zaak eruit zal zien, vanbinnen en vanbuiten. Reken daarvoor op onze binnenhuisarchitecten.

Van ruwbouw tot inrichting: Home Coach zorgt voor een totaalconcept binnen jouw horecazaak. Inclusief meubels op maat. Zo krijgen jouw klanten meteen het gevoel dat jij wil uitstralen.

renovatie gepland? Contacteer ons

Maak vrijblijvend kennis met Home Coach en ontdek welke meerwaarde we kunnen bieden in de totaalrenovatie van jouw horecazaak.

Wat zeggen onze klanten?