Home Werven WERVEN
Horeca

Deel deze pagina

Project W. - Renovatie ijssalon

In hartje Roeselare vinden we het geliefde ijssalon 'Gelateria Italia' terug. Het huidig interieur heeft zijn glorie gehad, en had nood aan nieuw leven. We hebben in het verleden al projecten mogen uitvoeren voor de uitbaters, en opnieuw gaven ze hun volledige vertrouwen aan ons om dit project tot in de puntjes uit te werken. We zijn er in geslaagd hun droominterieur te ontwerpen, nu is het tijd om deze droom dan ook in werkelijkheid te realiseren

"out with the old..."

Eens we de finale van het interieurontwerp bereikt hebben kunnen we aan de slag met de uitvoering.

We maken de nodige technische plannen & planning op voor een vlotte coördinatie van de werken. Als eerste: afbraakwerken! 

afbraakwerken

Wanneer we een interieur gaan vermoderniseren, kiezen we er voor om zo weinig mogelijk 'hoekjes & kantjes' aanwezig te hebben. Bij dit project hebben we daarvoor de nodige stukken plafond en muur gaan weghalen. Resultaat? Een opener en rustiger gevoel in de ruimte. 

na afbraak komt OPBOUW...

Ondertussen liggen de nodige elektriciteitskabels klaar en kregen alle wanden een nieuwe bekleding. 

De vloer werd niet aan zijn lot overgelaten... Deze kreeg een volledig nieuwe look dankzij de Floorify tegels: lang leve terrazzo! De terrazzolook geeft direct het gevoel terug dat we willen in het ijssalon: verfrissend, kleurrijk en speels. 

opwerken

De muren verdienen evenveel aandacht als de vloer, en kregen een speciale techniek toegekend. Deze is een 'Stone Art Uni' van Boss. Dit geeft de muur net dat tikkeltje meer. 

Bovendien kregen ze er nog een extraatje erbij: een fijne wandlijst die zorgt voor de nodige klasse in de ruimte. 

almost there...

Het ijssalon gaat bijna terug open, daarom zijn we nu al bezig aan de laatste elementen. Het maatwerk werd geproduceerd in ons atelier en wordt nu zorgvuldig geplaatst. Je ziet op de foto's ook al een kleine sneak peek van de tegels en kussens, die als laatste in de rij komen als afwerking

De op maat gemaakte zitbank werd gestoffeerd door                        't Garnierdershuis van Roeselare. 

De opening vind plaats op vrijdag 17/02/'23. Allen daarheen en genieten van een lekker ijsje in een prachtig nieuw geslaagd interieur. Smakelijk!

dit project is reeds afgewerkt!

Project W. is afgewerkt en kan je terugvinden op onze pagina 'realisaties'.  

Via onderstaande knop ben je er met 1 klik!

extra informatie

Benieuwd wat we voor jouw (totaal)renovatie kunnen betekenen? We informeren je graag tijdens een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Maak hieronder een afspraak met één van onze interieurarchitecten.