Home Werven WERVEN
Woning Badkamer Keuken Bureau Woonkamer Halkast

Deel deze pagina

Project B. - Totaalrenovatie

Deze leuke woning te Westouter wordt volledig onder handen genomen. Deze totaalrenovatie omvat de gehele woning. Van A tot Z gaan we dit pand onder handen nemen. Het is ons doel om deze woning ook energiezuiniger te maken én een interieur te creëren waar de klanten zich op en top thuis voelen

Laat ons beginnen met één van de grote werken: het dak!

dakwerken

Allereerst zijn we begonnen met de dakwerken. Deze woning had nog asbest op het dak liggen, dit hebben we uiteraard eerst professioneel laten verwijderen. Daarna de juiste isolatie, nieuwe dakbekleding en dakpannen erop geplaatst. 

AFBRAAKWERKEN

Wie totaalrenovatie zegt; zegt afbraakwerken. Onze vakkundige plaatsers deinzen niet terug voor het grote werk. Afgelopen week zijn ze begonnen met de afbraakwerken bij project B. De nodige muren werden één voor één gestript. Volgende werk: het klaarleggen van de nodige elektriciteits- en sanitaire leidingen.

opbouw

In deze fase wordt de nieuwe indeling van het huis zichtbaar. De nieuwe gyproc muren worden opgetrokken en de elektriciteits- en sanitaire leidingen worden geplaatst. 

AFWERKING

Meer en meer begint het huis te lijken op de 3D visualisaties, want ook de maatkasten en keuken worden geplaatst. De klant kan zich al wat meer inleven hoe hun nieuwe thuis er uit zal zien en aanvoelen. Een afgewerkte (t)huis nadert!

dit project is reeds afgewerkt!

Project B. is afgewerkt en kan je terugvinden op onze pagina 'realisaties'. 

Via onderstaande knop ben je er in 1 klik!