Home Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen

Zelfstandig wonen met een beperking

EEN WONING VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

Zelfstandig wonen is niet altijd vanzelfsprekend. Veel mensen kampen met lichamelijke beperkingen. Aangeboren, door een ongeval of ziekte, of door ouderdomskwaaltjes.  

Iedereen verdient het om maximaal te genieten van zijn eigen thuis. Home Coach helpt mensen zelfstandig wonen met een beperking. Dat doen we door je woning aan te passen voor maximaal comfort, zonder dat je moet inboeten op design.

Home coach zorgt voor vrijheid en comfort

  • schuifdeuren die automatisch openen 
  • een verhoogde vaatwas 
  • gordijnen die automatisch open schuiven 
  • afstandsbedieningen en domotica 
  • ...

Wat je situatie ook is, je verdient het om comfortabel én stijlvol te wonen.

Thomas Van De Reijze

zaakvoerder

Wonen met een beperking
Inrichting op maat - Home Coach

INRICHTING OP MAAT

Iedereen is uniek en iedereen heeft specifieke noden. Comfortabel wonen met een beperking begint daarom bij een uitgebreide kennismaking.  

Tijdens die ontmoeting leren we je wensen en verwachtingen kennen. We brengen ook je woning gedetailleerd in kaart, om voor elke ruimte en passage de meest geschikte oplossing te garanderen. Zo vraagt bijvoorbeeld een woning voor rolstoelgebruikers een specifieke invulling. Kortom, we gaan voor een woning op jouw maat.

ERGONOMISCH EN VEILIG

Veilig en comfortabel wonen, dat wil iedereen. Als je woont met lichamelijke beperkingen is die nood des te groter. Daarom integreren we ergonomische systemen en technische innovaties in je interieur. 

Je woning aanpassen voor mindervaliden betekent trouwens niet inboeten op esthetiek. De inrichting draagt de Home Coach-stempel: tijdloos, stijlvol en van de hoogste kwaliteit, tot in het kleinste detail. Reken daarvoor op de creativiteit van onze binnenhuisarchitecten.