Home Binnenhuisinrichting

Binnenhuisinrichting

Binnenhuisinrichting - meer dan meubilair

meer dan zomaar meubilair

Meubelen zijn functioneel. Zeker weten. Maar meubilair is zoveel meer dan dat. De juiste meubelkeuze maakt een binnenhuisinrichting gewoonweg af. Een beetje zoals de kers op de taart. Of de strik rond het cadeau.  

We vullen je woning met meubilair op maat van je stijl. Tijdens de eerste kennismakingsgesprekken gaan we op zoek naar deze stijl en jullie verlangens. We gaan in diverse 3D-visualisaties op zoek naar de juiste kleuren en gepaste materialen. Alles is mogelijk en we gaan tot het uiterste om jouw droominterieur vorm te geven. 

begeleiding, tot in de kleinste details

Jouw droominterieur ontwerpen stopt niet bij het maatwerk, maar gaat door van gordijnfabrikant tot designshop: we gaan met je mee op weg. Letterlijk. Ook in de showroom van een collega of in een decoratiewinkel kan je rekenen op ons interieuradvies, op maat van pand en persoonlijkheid. Want een warme thuis gaat tot in de kleinste details: tapijten, stoelen, gordijnen, kleurencombinaties. 

Kortom: de perfecte match tussen meubilair en maatwerk. Bij Home Coach ben je voor binnenhuisinrichting alvast aan het juiste adres.

Binnenhuisinrichting - begeleiding, tot in de kleinste details