Je totaalproject in 4 duidelijke stappen

Van de eerste potloodlijn tot het laatste likje verf: Home Coach verzorgt de complete inrichting van je woning of bedrijfsgebouw. Een evenwichtige combinatie van de nieuwste technieken, smetteloos maatwerk en stijlvol design. Met jouw noden en wensen voorop, uiteraard.

Iedereen is anders. Ook elk interieur is dus uniek. De persoonlijke aanpak van onze totaalprojecten doorloopt wel telkens dezelfde fases. Ze weet je vooraf wat je kan verwachten. Doorheen het proces houden we je trouwens voortdurend op de hoogte. 

1. Kennismaking

Tijdens een persoonlijke ontmoeting – geheel vrijblijvend natuurlijk – leren we jou beter kennen, inclusief je specifieke noden. Het is een belangrijke basis om de juiste stijl en sfeer te injecteren in je totaalproject. We ontvangen je in onze showroom of we komen met plezier bij jou langs. Aan jou de keuze. 

2. Ontwerp

Op 1 poot kan je niet staan en de gouden formule bestaat niet. Daarom stellen we altijd verschillende ontwerpen aan je voor. Een voorontwerp in 3D geeft je een eerste duidelijk beeld op je binnenhuisinrichting. Inclusief prijsraming. Met jouw feedback trekken we opnieuw richting ontwerptafel. We schaven bij en passen aan tot het finale ontwerp en sluitende offerte. Zodat het eindresultaat je als gegoten zit.

3. Productie

Alle onderdelen voor de complete inrichting van je woning produceren we in eigen atelier. Dat betekent dat we tijdens elke stap van het maakproces de controle in eigen handen houden. Zo heb je op elk moment Home Coach als rechtstreeks aanspreekpunt. Wij zijn steeds op de hoogte en jij dus ook. Geen informatie via-via, wel een vaste coördinator van a tot z.

4. Uitvoering

Na de productie van je maatwerk staan we ook zelf in voor de plaatsing en de afwerking in jouw pand. Dat is totaalinrichting in vol ornaat. Ons ervaren team zet hun kundige handen en oog voor detail aan het werk. Zodat aan het einde van de rit alles klopt. Tot op de millimeter en tot in het kleinste hoekje.  

Specialist in maatwerk

Bij Home Coach kies je niet zomaar voor een interieurarchitect. Je kiest voor een volledig team van maatwerkers, met een diepgewortelde passie voor spraakmakende interieurs. Dat betekent dat je meteen ook onze experten voor je maatmeubilair aan boord hebt. En ons advies en kennis op vlak van aangepast wonen.

Zonder zorgen op weg naar je nieuwe totaalinrichting?