Home Werven WERVEN
Woning Keuken Bureau Woonkamer Halkast

Deel deze pagina

Project V. - Totaalrenovatie (benedenverdieping)

Bij Project V. gaan we een totaalrenovatie van de volledige benedenverdieping uitvoeren. Het interieur heeft zijn dienst gedaan en is nu toe aan vervanging. We creëren hier een interieur waarbij landelijk en modern hand in hand gaan. De bestaande veranda wordt vervangen door een gloednieuwe uitbouw. Zo krijgen de klanten nog iets meer leefruimte bij de benedenverdieping. Ook komt er een nieuwe keuken, living, bureau en ... leeshoek! Het interieur is volledig op maat van de klanten, tijd om die droom realiteit te maken. 


afbraakwerken

Zoals altijd beginnen we bij een totaalrenovatie (bij uitvoering) met de afbraakwerken. Bij project V. zijn er grote veranderingen op komst, en dat vraagt voor grote ingrepen. We halen: vloer, plafond, keuken, veranda en ramen uit de woning om deze elementen allemaal te gaan vernieuwen. 

UPDATE AFBRAAKWERKEN

De nodige afbraakwerken zijn ondertussen grotendeels afgerond. We gingen ter plekke voor een controle van de geleverde werken & voor een controle opmeting om te zorgen dat het toekomstige maatwerk zeker past. Volgende: het plaatsen van de uitbouw.

- wordt vervolgd -

extra informatie

Heb je nog meer vragen over een (totaal)renovatie? Of kan je niet wachten om je eigen project leven in te blazen? We informeren je graag verder tijdens een vrijblijvend gesprek in onze showroom. 

Maak hieronder een afspraak met één van onze interieurarchitecten.