het perfecte plaatje met passend meubilair

Meubelen zijn functioneel. Zeker. Maar meubilair is zoveel meer. De juiste meubelkeuze maakt een binnenhuisinrichting gewoonweg af. Een beetje zoals de kers op de taart. Of de strik rond het cadeau. We vullen je woning met meubilair op maat van je stijl. 

 
 
Pilat & Pilat

Een tafel is nooit zomaar een tafel. Logisch dus dat we ze ook niet zomaar uit de losse pols kiezen. De juiste meubelen versterken je interieur. Ze zijn functioneel en comfortabel, uiteraard. Maar ze ogen vooral ook mooi en uitnodigend. Voor jou en je gasten.

Kreamat Home Coach
Brinker Home Coach
Pilat & Pilat

In onze showroom ontdek je klassiekers met een verrassende twist, zij aan zij met innovatieve designtoppers. Vind je toch niet meteen je perfecte match? Als proactieve partner gaan we op zoek naar de invulling die jij in je hoofd hebt, binnen de grenzen van je budget. Omdat je op vlak van meubelen geen compromissen hoort te sluiten.

Je interieur matchen met het juiste meubilair?

Kreamat Home Coach
Brinker Home Coach
meubel-zetel-label

samen op pad

Van gordijnfabrikant tot designshop: we gaan met je mee op weg. Letterlijk. Ook in de showroom van een collega of in een decoratiewinkel kan je rekenen op ons interieuradvies, op maat van pand en persoonlijkheid. Want een warme thuis gaat tot in de kleinste details: tapijten, stoelen, gordijnen, kleurencombinaties. Kortom: de perfecte match tussen meubilair en maatwerk.