Je bekijkt nu Youtube-tip: Living Big In A Tiny House

Youtube-tip: Living Big In A Tiny House

Anderen aan de slag zien met hun interieur zet aan tot eigen creativiteit. Bij Home Coach houden we ervan Youtube af te schuiven op zoek naar interieurdurvers. En jij kan meeprofiteren van onze speurtocht, want we delen een van onze favorieten.

‘Living Big In A Tiny House’ laat ons, via Youtube, binnen kijken in de kleinste woningen ter wereld. Elke aflevering tonen de bewoners van een ander ‘tiny house’ hoe ze creatief omgaan met hun kleine ruimte. De show verkent uiteenlopende vormen van verkleind wonen. Denk aan micro-appartementen, maar even goed kleine huizen op wielen, (boom)hutten, aardehuizen, containerhuizen, busjes en alles daar tussenin.

Elke week nieuwe afleveringen

Dat er toch veel mensen klein wonen, bewijst het groot volume aan filmpjes op het kanaal ‘Living Big In A Tiny House’. Elke week komen er nieuwe afleveringen bij. Het zijn reportages van personen die kiezen voor eenvoud, voor een niet-alledaagse manier van wonen. Zo verruimt de show je geest en wakkert je creativiteit aan. Alleen al daarom is het een echte aanrader.

Sinds de start door Bryce Langston eind 2013 is de show voortdurend blijven groeien. Vooral in Noord-Amerika en Europa is het een echte hit. Ondertussen is ‘Living Big In A Tiny House’ een van de grootste en populairste kanalen op Youtube, met maar liefst 2 miljoen abonnees en ruim 220 miljoen views.

Zelf kleine ruimte(s) optimaal benutten?

Laat je vooral inspireren door de creatieve ideeën van wie klein woont. Enkel nuttig als je zelf in een tiny house woont? Bijlange niet. Je kan ook aan de slag met kleine ruimtes in je woning. Home Coach ontwerpt een interieur op maat van je ruimte, zodat je alle hoekjes en kantjes maximaal gebruikt.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Kom gerust eens langs, dan bekijken we samen de mogelijkheden.