Boost je (tele)werkplek in 1 – 2 – 3

Boost je (tele)werkplek in 1 – 2 – 3

Het zijn vreemde tijden. Tijden waarin we geen handjes mogen schudden, waarin we alleen naar de winkel moeten en waarin thuiswerken de nieuwe norm is. Het ideale moment om je (tele)werkplek te pimpen. Want dat maakt het werken des te plezanter. Hoe? Met deze 3 eenvoudige creaties.

1. Hang planten op

Een fris interieur begint bij groen. Planten zorgen voor natuurlijke rust in de ruimte. Je vindt ze in alle kleuren, geuren en vormen. In interieurs worden ze klassiek gepresenteerd in een bloempot. Wij kiezen ervoor om de planten letterlijk een nieuw jasje aan te meten, met deze doe-het-zelfhanger. Bekijk de video en ga zelf aan de slag.

2. Maak leuke pennenhouders

Rondslingerend klein bureaugerei – pennen, potloden, scharen,… – laten je bureau er rommelig en chaotisch uitzien. Met pennenhouders geef je ze een vaste plaats. Resultaat: een netter geheel en een persoonlijke toets. Want je maakt ze snel zelf uit gerecycleerd materiaal. Verzamel enkele lege blikken of bokaals en maak je pennenhouders.

Benodigdheden:

  • leeg conservenblik of lege bokaal
  • spuitbus
  • andere materialen naar keuze

Stap 1
Verwijder het etiket van het conservenblik of de bokaal en maak het schoon met water en zeep. Krijg je het etiket moeilijk los? Laat het een 10-tal minuten weken in warm water. Zo gaat het er gemakkelijker af.

Stap 2
Neem de spuitbus met de kleur van je keuze en sprayen maar!

Stap 3
Pimp je conservenblik of bokaal naar hartenlust met andere materialen zoals touw, glitter, kurk,… Laat je helemaal gaan.

3. Maak een inspiratiemuur

Een ideale werkplek stimuleert de creativiteit en het enthousiasme. Een inspiratiemuur is daar de perfecte ondersteuning voor. En die maak je zo persoonlijk als je zelf wil. Combineer je favoriete quotes en foto’s bijvoorbeeld met artikels uit tijdschriften en kranten. Uiteraard kan je ook online pareltjes uitprinten. Je hebt in no-time een mooie collectie.

Tip: Voeg gerust ook stukjes stof, bloemen en andere zaken toe. Zo maak je je muur nog inspirerender.

Krijg je graag professioneel advies om je thuisbureau te upgraden? Home Coach denkt graag met je mee.