Aangepast wonen Roeselare
Aangepast wonen

Partner voor aangepast wonen

Het is niet altijd vanzelfsprekend om zelfstandig te wonen. Velen ondervinden lichamelijke beperkingen. Aangeboren, door een ongeval of ziekte, of door ouderdomskwaaltjes. De oplossing om maximaal te genieten van je eigen thuis? Je woning aanpassen. Home Coach doet het voor jou, zonder in te boeten op design.

optimale vrijheid dankzij:

  • schuifdeuren die automatisch openen
  • een verhoogde vaatwas
  • gordijnen die automatisch open schuiven
  • afstandsbedieningen en domotica 
 
 

Inrichting op maat

Je bent uniek en dat zijn je noden ook. Net daarom is je ontwerp volledig op maat. Je woning aanpassen begint dus bij een uitgebreide kennismaking. Tijdens die ontmoeting leren we je wensen en verwachtingen kennen. We brengen ook je woning gedetailleerd in kaart, om voor elke ruimte en passage de meest geschikte oplossing te garanderen.

 

Ergonomisch en veilig

Veilig en comfortabel wonen, dat wil iedereen. Als je woont met lichamelijke beperkingen is die nood des te groter. We integreren ergonomische systemen en technische innovaties in je interieur. Je woning aanpassen voor mindervaliden betekent trouwens niet inboeten op esthetiek. De inrichting draagt de Home Coach-stempel: tijdloos, stijlvol en van de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail.

 
 
 

Zelfstandig wonen voor elk budget

Aangepast wonen hoeft helemaal niet duur te zijn. We brengen samen met jou de knelpunten in kaart. Die pakken we gericht aan. Geen onnodige aanpassingen en kosten dus. Bij aanvang van je project bezorgen we je een gedetailleerde offerte, schetsen en 3D-tekeningen. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Bovendien geven we je graag advies over subsidies waar je misschien recht op hebt. 

Je woning aanpassen voor optimaal leefcomfort met oog voor design? 

 
Aangepast wonen